A müzli, amit bármikor fogyaszthatsz
Hozzávalók:
-100 g kókuszolaj
-500 g zabpehely
-1 teáskanál fahéj
-70 g földimogyoró
-50 g tökmag
-50 g napraforgómag
-50 g mandula
-100 g méz
Elkészítés:
Keverj össze mindent egy nagy tálban, majd terítsd ki egy nagy tepsibe (nálam ez az adag 2 nagy tepsit tesz ki). A sütőpapír ne maradjon ki!
Süsd ki 180 fokos sütőben, amíg halványbarnás színe lesz (kb. 15-20 perc). A sütés alatt kevergesd meg 2-3 alkalommal, hogy mindenhol jól átsüljön. Ezután hagyd kihűlni, és kész is van!
Garantáltan természetes, diétás, és aljasan finom.
Tápérték 100 g termékben:
-Kcal: 527
-Zsír: 28 g
-Szénhidrát: 51 g
-
Ebből cukor: 9 g
-Fehérje: 16 g
(A kép nem saját, mivel már az összes müzlit megettem otthon, mire eszembe juttott, hogy kellett volna fotó is )
Mikl Tamás - Személyi edző