A RunCollg® hidrolizált szarvasmarha kollagén, C-vitaminnal dúsítva, ami hozzájárul a kollagén termeléséhez, valamint a csontok és a porcok megfelelő működéséhez
A RunCollg® egy egyedülálló formula, mely kiváló minőségű hidrolizált szarvasmarha kollagént és C-vitamint tartalmaz, valamint mesterséges édesítőszerekkel van édesítve. A kollagén rostos és strukturált fehérjékből áll, melyek a testben egyben tartják a szöveteket. A testben építőelemként szolgál, mely az összes fehérje 30 %-át alkotja. Megtalálható a csontokban, a bőrben, az izmokban, és a hajban, de a szemekben és az erekben is.
A kollagén szintjére negatív hatással van a túlzott édesítés, az UV sugárzás, a dohányzás, és az öregedés folyamata is. Érdekesség, hogy a kor előrehaladtával a kollagén termelése csökken, mégpedig már a 20. életév után. A RunCollg® ezért éppen a kollagén szintjének pótlására szolgál C-vitaminnal együtt.
A testünk képtelen önállóan C-vitamint termelni, ezért az étrendünkből és táplálék kiegészítőkből kell hozzájutnunk. Mindemellett a C-vitamin kulcsfontosságú elem a kollagén fogyasztása mellett. Hozzájárul ugyanis a kollagén normál termeléséhez, valamint a csontok, a porcok, az íny, a bőr, a fogak és a vérerek megfelelő funkcióinak megőrzéséhez is.
A RunCollg® előnyei:
- kiváló minőségű hidrolizált szarvasmarha kollagén
- C-vitamint tartalmaz, mely hozzájárul a kollagén megfelelő mennyiségű termeléséhez
- adagonként 92%-os fehérjetartalommal rendelkezik
- a kollagén szintjének pótlására szolgál, mely a korral csökken
RunCollg hidrolizált kollagén - 500g - GymBeam
1 adag: 20 g (1 adagolókanál)
25 adagot tartalmaz
Tápérték | 1 adag (20g) |
Energiatartalom | 310 kJ / 74 kcal |
Zsírok ebből telített zsírsavak |
0 g 0 g |
Szénhidrátok ebből cukrok |
0 g 0 g |
Fehérjék | 18,2 g |
Hidrolizált kollagén peptidek | 18 500 mg |
Só | 0 g |
C-vitamin | 1 000 mg |
Aminosav profil | 100 g |
Aszparaginsav | 6,6 g |
Glutaminsav | 12,4 g |
Alanin | 8,1 g |
Arginin | 8,4 g |
Hidroxiprolin | 11,4 g |
Glicin | 20,6 g |
Hisztidin | 0,8 g |
Izoleucin | 1,5 g |
Leucin | 2,9 g |
Lizin | 3,4 g |
Metionin | 0,6 g |
Fenilalanin | 2,1 g |
Prolin | 11,5 g |
Szerin | 3,4 g |
Treonin | 1,9 g |
Tirozin | 0,5 g |
Hidroxilizin | 0,5 g |
Valin | 2,4 g |
Összetevők:
Hidrolizált szarvasmarha kollagén peptidek, L-aszkorbinsav (C-vitamin), savasságot szabályozó anyag: citromsav, természetes aroma, színezék (cékla), édesítőszer (szukralóz).
Alkalmazás:
Adj 250 - 350 ml vizet az egyik shakerünkbe (minél kevesebb folyadékot használsz, annál sűrűbb lesz az ital). Adj hozzá 1 adagolónyi (20 g) terméket, rázd alaposan össze, és már fogyaszthatod is. Fogyaszd napi 1 alkalommal.
Figyelmeztetés:
A termék különleges táplálkozási igényeket elégít ki, teljesíti az intenzív izommegerőltetés következtében kialakuló táplálkozási követelményeket. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Száraz helyen, max. 25 °C-os hőmérsékleten tárolandó. Óvd a fagytól és a közvetlen napsugárzástól. A termék fogyasztása nem ajánlott gyermekek, várandós és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő fogyasztás, vagy tárolás következtében kialakuló károkért. Ne lépd túl az ajánlott napi adag mennyiségét.
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson. Gyártva az EU-ban.
Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.
Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.
A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról szóló információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.