A Natur Tanya fermentált fekete fokhagyma egy egészséges, természetes termék, amely a fekete fokhagyma előnyeit használja ki a fermentálás segítségével. A fermentálás során a fokhagyma összes értékes összetevője megtartásra kerül, miközben a fermentációs folyamat újabb hasznos anyagokat is hozzáad.
A fermentált fekete fokhagyma gazdag forrása az úgynevezett allicin nevű vegyületnek, amelynek köszönhetően erős gyulladáscsökkentő, antimikrobiális és immunrendszer-erősítő hatása van. Emellett a fermentálás során létrejövő probiotikumok segítenek a bélflóra egyensúlyának helyreállításában, illetve a szervezet általános egészségi állapotának javításában.
A Natur Tanya Fermentált Fekete Fokhagyma könnyen beépíthető a mindennapi étrendbe kapszula formájának köszönhetően.
A Natur Tanya fermentált fekete fokhagyma:
- Vegán készítmény
- Gluténmentes termék
- Mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül
- Egyedülálló, növényi kapszulatokban
A fermentált fekete fokhagyma néhány előnye
- Védelmet nyújt a betegségek ellen: A fekete fokhagyma gazdag olyan anyagokban, mint az allicin, amely hatékonyan védi a szervezetet a betegségekkel szemben. Segít csökkenteni az inflamációkat, és növeli az immunrendszer ellenálló képességét.
- Csökkenti a vérnyomást: A fekete fokhagyma rendkívül hatékony a magas vérnyomás kezelésében. Segít csökkenteni a vérnyomást és javítja az érfalak egészségét.
- Májvédő hatása: A fekete fokhagyma segít megerősíteni a májat, és védi azt a káros hatásoktól.
- Csökkenti a koleszterinszintet: A fekete fokhagyma csökkenti a "rossz" LDL koleszterinszintet, ami segít megelőzni a szívbetegségeket.
- Javítja a memóriát: A fekete fokhagyma segít javítani a memóriát és az agyi teljesítményt, mivel gazdag a kalciummal és a vasban.
- Csökkenti az öregedési tüneteket: A fekete fokhagyma segít csökkenteni az öregedési tüneteket, mivel javítja a bőr egészségét és elősegíti a sejtek regenerálódását.
- Segít a fogyásban: A fekete fokhagyma segít csökkenteni a testsúlyt, mivel javítja a anyagcserét és segít a zsír lebontásában.
- Fájdalomcsillapító hatása: A fekete fokhagyma fájdalomcsillapító hatása révén segíthet enyhíteni a fájdalmakat, például a migrén, az ízületi fájdalmak vagy a menstruációs fájdalmak esetén.
- A fekete fokhagyma rendkívül gazdag tápanyagokban, így számos pozitív hatása van a szervezetre.
Alkalmazás: Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve.
Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.
Natur Tanya - Fermentált Fekete Fokhagyma
1 adag: 1-2 kapszula
15-30 adagot tartalmaz
Megnevezés | / 1 kapszulában | / 2 kapszulában |
Fermentált fekete fokhagyma kivonat - amelyből standardizált S-allil-cisztein |
400 mg 400 mcg |
800 mg 800 mcg |
Összetevők: fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz).